• fa hatás

    fa hatás

  • minimál

    minimál

  • konyhai

    konyhai

WC

 

Milyen WC típusok léteznek?

1. Hátsó kifolyású WC; ez azt jelenti hogy a szennyvíz a WC-csészéből hátsó irányban távozik. A panellakásokban igen elterjedt szerelési technika. Hátránya, hogy a bekötőcső a csésze mögött látszik, ha nincs burkolva.
2. Alsó kifolyású WC; ennél a típusnál a szennyvíz a WC-csészéből lefelé távozik. Előnye hogy a lefolyó a WC-csésze alatt van és nem látható.


3. Falra szerelhető WC, falon belüli WC-tartállyal;Ennél a WC típusnál a tartály egy épített falban helyezkedik el, általában gyári keretben. Ezt a keretet rögzítik, majd körbeburkolják a falban. Ezután a falból kiálló szerelőcsavarokra szerelhető a WC-csésze. Ezek a csészék mélyöblítésűek. Burkolás után csak a nyomólap látszik, és a felszerelt WC-csésze. (Bevásárlóközpontok kedvelt típusa például.) Hátránya a magasabb árfekvés, és nagyobb hiba esetén a bontással járó munka és költség! Előnye az esztétikus kivitel, továbbá a kétlépcsős öblítésű nyomólap lehetőség (tehát, egyik gombbal kevesebb víz hagyja el a tartályt, míg a másikkal több).


 

4. Monoblokkos WC; ennél a WC típusnál a tartály oldható kötéssel, gumitömítéssel van rögzítve a számára kialakított helyre a WC-csészéhez. Összeszerelés után 1 egységet képvisel a tartály és a csésze. Hátránya, hogy a tartály csak a WC-csészén helyezhető el, továbbá a magas ár, és nincs sok kompatibilitási lehetőség.

Kapcsolat

Józsa-Tker Kft
4130 Derecske Köztársaság u.29.

Mobil: +36-30/976-3632
Tel: +36-54/423-183
Fax: +36-54/423-183


E-mail: jozsatker@gmail.com
Nyitvatartás:
 hétfőtöl-péntekig: 8.00 - 17.00
 szombat: 8.00 - 12.00  
 vasárnap: Zárva