Kapcsolat

Józsa-Tker Kft
4130 Derecske Köztársaság u.29.

Mobil: +36-30/976-3632
Tel: +36-54/423-183
Fax: +36-54/423-183


E-mail: jozsatker@gmail.com
Nyitvatartás:
 hétfőtöl-péntekig: 8.00 - 17.00
 szombat: 8.00 - 12.00  
 vasárnap: Zárva

mosdó
Amikor a fürdőszoba korszerűsítésére kerül sor, legtöbben a burkolatokat, csempéket, és a bútorokat akarják divatosabbá tenni, de kevesen néznek szét a mosdók, szaniterek között. Pedig a mosdók terén is nagy a változás. Amennyiben sikerül a megfelelő mosdót kiválasztanunk, akkor fürdőszobánk dísze lehet. A hagyományos fali a legelterjettebb típus a mosdók közül. Rengeteg forma és sokféle méret között válogathatunk, különböző árfekvésekben. A falimosdók felszerelése igen egyszerű, néhány dűbel csavarral rögzíthető a csempézett falhoz. Általában minden mosdóhoz tartozik szifon takaró, vagy mosdóláb, de manapság ezeket már felváltják a mosdó szekrények a praktikusságuk miatt, mely abban mutatkozik meg, hogy eltűnnek a mosdó alól kikandikáló mosószeres, samponos stb. flakonok, hiszen a szekrényben kényelmesen elférnek.

Vannak olyan fali mosdók, aminek nagyobb rakodó felülete van, széles peremmel, ezeket nevezzük szárnyas mosdóknak, melyek fürdőszoba szekrényekhez is alkalmasak. Ezeket a mosdókat többféle méretben is megtalálhatjuk pl: 65cm, 80cm, 100cm, 120cm, 150cm.

Felülről beépíthetőnek nevezzük azt a típusú mosdót, amikor a mosdó pereme látszik, rátakar a pultból, a szekrényből kivágott nyílásra. A pult készülhet Ytongból (és ezt lecsempézik), fából, üvegből, kőből stb.

A dupla mosdó választása előtt gondoljuk végig, hogy mennyi helyet foglal majd el majd a fürdőszobánkból, illetve hogy van-e rá szükség, használjuk-e egyszerre ketten? A dupla mosdókból van olyan amit falra szerelnek fel és van olyan, amit szekrénnyel eggyütt árulnak.