• fa hatás

    fa hatás

  • minimál

    minimál

  • konyhai

    konyhai

fürdőszobai

 

Kiváló minőségű csempék a Józsa-T ker Kft-től 

A csempe egyet jelent a stílussal és az eleganciával. Minden csempe színe, mintázata, felülete különlegességről árulkodik. A forgalomba kapható csempék között, a gyártástechnológiától függően más-más névvel vannak ellátva, ami tükrözi az anyagok minőségét, tulajdonságait is. A hagyományos csempe, azaz a falicsempe általában a falra ajánlott burkolólapra vonatkozik.

 

A csempe választék nagyon széles, már már sok is ha egyidőben próbálunk dönteni, ezért kell több időt rászánni a kiválasztásnál. A csempe kínálatban már nem csak a vizes helységbe ajánlott csempékkel találkozhatunk, hanem a lakás többi részében is alakalmazhatjuk ezeket a termékeket ízlésesen. A csempék felületén máz réteg található, mely biztosítja, hogy a csempe elég kemény és ellenálló legyen. Elsősorban a csempéket beltéri felhasználásra szokták javasolni a gyártók.

 

Legtöbbször a csempéhez illő padlólapot is kínálnak a gyártók, mely színvilágában mintázatában megeggyező vagy harmonizáló lehet a csempével. A gyártók szebbnél szebb bordűrökkel (dekorokkal), középdekorokkal próbálják színesíteni, változatossá tenni az amúgy is szemet gyönyörködtető csempéket.

 

 Általánosságban elmondható, hogy a csempe elnevezést a falra ajánlott burkolólapokra használják, ezek többségükben kétszer égetett lapok, ennek következtében nem ajánlott padlóra, mert kopásállóságuk alacsony. Méretválasztéka ma már határtalan, tendencia, hogy a lapok egyre nagyobbak, a legközkedveltebb méretek a 20x40 cm-es, 25x40-es, 20x50 cm-es és a 25x50 cm-es csempék.

 

 

 

Kapcsolat

Józsa-Tker Kft
4130 Derecske Köztársaság u.29.

Mobil: +36-30/976-3632
Tel: +36-54/423-183
Fax: +36-54/423-183


E-mail: jozsatker@gmail.com
Nyitvatartás:
 hétfőtöl-péntekig: 8.00 - 17.00
 szombat: 8.00 - 12.00  
 vasárnap: Zárva